Branding Fotoshoot Schoonheidssalon Amersfoort

februari 9, 2021

Branding fotoshoot Schoonheidssalon Amersfoort

 

Wat was dit een toffe branding shoot die ik laatst mocht doen voor Aniek van AB Beauty Care in Amersfoort. Ik kwam zelf al regelmatig bij Aniek voor een fijne beauty behandeling. Helemaal leuk dat ik haar andersom kon helpen deze keer met sterke branding foto’s voor haar schoonheidssalon. Goede foto’s zijn zo belangrijk voor een ondernemer!

Van te voren hebben we besproken wat haar wensen waren en hoe ze de shoot voor zich zag. Ze wilde graag mooie sprekende beelden van haar producten, goede portretten van zichzelf en sfeer beelden van haar salon. Ook een paar ‘actie foto’s’ dat ze zelf aan het werk was met een klant. De foto’s van de shoot zal ze gaan gebruiken voor op haar social media en website.

Helemaal leuk dus en precies wat ook bij mijn fotografie stijl past. We hebben samen een mooie en relaxte shoot neergezet. Ben zeer tevreden over het resultaat!

Bekijk hieronder de beelden van deze toffe branding fotoshoot!

 

Branding Fotoshoot Schoonheidssalon AmersfoortBranding Fotoshoot Schoonheidssalon AmersfoortBranding Fotoshoot Schoonheidssalon Amersfoort Branding Fotoshoot Schoonheidssalon AmersfoortBranding Fotoshoot Schoonheidssalon AmersfoortBranding Fotoshoot Schoonheidssalon Amersfoort
Branding Fotoshoot Schoonheidssalon Amersfoort

 

Goede foto’s zijn de basis van een sterke branding. Personal branding betekend dan ook; jouw unieke verhaal vastleggen als ondernemer. We zijn steeds meer online en jezelf goed presenteren op social media, je website en andere platformen is belangrijker dan ooit!

Een goede eerst indruk is erg belangrijk en zorgt voor vertrouwen bij je doelgroep. Foto’s die benadrukken waarom de klant voor jou moet kiezen.

De beelden kunnen heel divers zijn, van mooie portretten tot aan sfeer of product foto’s van je bedrijf.

Ik help je hierbij graag! Benieuwd naar meer foto’s? Bekijk mijn portfolio hier

 

 

 

 

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT