Fotoshoot Tiny House NOYR

april 1, 2021

Wat was dit een te gekke personal branding fotoshoot laatst bij Tiny House NOYR met Yvonne van Schmitz Juridische Dienstverlening. Yvonne zou een midweek hier gaan verblijven samen met haar zoontje, ofwel een echte “work-vacation”. Heerlijk een paar dagen weg op een unieke prachtige plek; Tiny House NOYR midden op de veluwe. Ze was dan ook de eerste gast die hier mocht verblijven, hoe gaaf!

Wat een prachtige en unieke plek voor een toffe fotoshoot!

Yvonne was opzoek naar een fotograaf voor toffe personal branding foto’s en mooie lifestyle beelden met haar zoontje. Zo kwamen we met elkaar in contact en waren we een goeie match! Naast personal branding leg ik ook heel graag lifestyle momenten vast. Deze combi was dan ook erg leuk!

Ze wilde sterke unieke beelden die ze voor haar website en social media kon gaan gebruiken. Van mooie portretten tot aan sfeer beelden. NOYR was hier dan ook de perfecte plek voor, moderne scandinavische inrichting, veel licht en van alle gemakken voorzien. Het regende de hele dag dus was het extra fijn dat we binnen foto’s konden gaan maken.

Maar beelden zeggen meer dan woorden, hieronder een sneak peek van de gezellige shoot met Yvonne en haar zoontje.

 

 

 

Fotoshoot Tiny House NOYRFotoshoot Tiny House NOYRFotoshoot Tiny House NOYR Fotoshoot Tiny House NOYRFotoshoot Tiny House NOYR Fotoshoot Tiny House NOYR

Fotoshoot Tiny House NOYR

Wil je mooie foto’s van jullie samen als gezin of familie? Samen met je beste vriendinnen of een verrasings shoot voor je opa en oma? Alles kan!

Ik fotografeer graag op de lifestyle manier, zo puur mogelijk en alles op een ongedwongen manier. Geen suffe statieportretten, maar spontane momenten die ik liefdevol vastleg. We spreken af op een mooie buitenlocatie naar keuze zoals; het bos, de duinen, de heide etc. Of zoals hier op een plek als dit; een uniek plek op veluwe. Perfect voor een mooie fotoshoot.

We gaan er lekker op uit, al wandelend met elkaar of spelend met de kids leg ik de mooiste momenten voor jullie vast. No worries, ik begeleid hierin voor de aller spontaanste foto’s!

Benieuwd naar meer info: bekijk het op mijn andere site Roanna Fotografie

Wil je meer weten over personal branding foto’s? bekijk het hier Brands

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT