About Roanna

Hi, wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Roanna, 38 jaar en woon in het mooie Amersfoort samen met mijn twee geweldige kids en mijn allerliefste man. Ook onze rode dikke kater Charlie hoort er helemaal bij. Heerlijk vind ik het om erop uit te gaan met mijn gezin, familie & vrienden; lekker uit eten, dagje shoppen, spelletjesavond, bios, en regelmatig de natuur in. Maar een avondje knus op de bank met een goede film is ook genieten.

Ik kom uit een familie met allemaal eigen ondernemers en ik zeg altijd: het ondernemen en bezig zijn zit in mijn bloed! Al jaren ben ik actief met mijn eigen bedrijf en is het een droom om de vrijheid te hebben als Virtual Assistant om te werken waar en wanneer ik wil.

Van mijn passie heb ik dan ook mijn werk gemaakt! Help ik graag andere actieve ondernemers die ook weer willen doen waar zij gelukkig van worden en waar zij energie van krijgen.

Stilstand is achteruitgang, blijven ontwikkelen vind ik dan ook erg belangrijk. 

Naast Virtual Assistant ben ik ook professioneel fotograaf, wat ik combineer met het VA zijn.

Lees hieronder verder voor meer. En wil je meer weten? Leuk! Stuur me een berichtje.

Roanna Fotografie

Opleiding in

Gek op

spelletjesavond, TAART, gezelligheid, sarcastische humor

virtual assistant, Fotografie & maatschappelijk werker

Wat maakt mij gelukkig

Favoriete personen

De liefde, knuffel van mijn kids, vrijheid

Mijn mooie gezin

Verslaafd aan

Werkzaam als ondernemer

Chocola, sushi & Thai food

Bijna 10 jaar

Mijn hobby's

Beste eigenschappen

Flexibel, georganiseerd, doorzetter, sociaal

Sporten, mooie reizen & lekker eten

Wat zeggen klanten over Brands By Roanna?

Reviews: Lieve woorden

Roanna ken ik al jaren als hele fijne collega en heeft mij al meerdere keren geholpen mijn website te verbeteren en andere taken overzichtelijk te krijgen binnen mijn business. Echt super fijn! Zo kan ik mij focussen op andere belangrijke werkzaamheden, nieuwe ideeën uitwerken of zelfs gewoon lekker een middagje vrij pakken. Blogs worden beter gevonden en mijn SEO is op orde, zo'n verschil met wat het eerst was! Roanna haar communicatie is duidelijk en open, werkt snel en komt zelf ook met goeie ideeën (bijvoorbeeld voor bepaalde plugins op mijn website waar ik het bestaan niet van wist of allerlei mapjes mooi geordend in mijn mail)
Ik blijf samenwerken met Roanna, absoluut een aanrader dus!

By Tess Fotografie

Roanna is een Virtual Assistant en fotograaf die haar vak verstaat! Wij kennen elkaar van mijn schoonheidssalon. We hadden meteen een klik. Haar spontaniteit en enthousiasme zijn aanstekelijk. Ze heeft mij geholpen met mijn website, verschillende soorten administratie en passende foto's. Tijdens de shoot stelt ze je op je gemak en bedenkt ze samen met jou nieuwe en creatieve ideeën. Het resultaat kun je bewonderen in een mooie online galerij. Ik ben er ontzettend blij mee! Ik kreeg de foto's waar ik echt op had gehoopt. Ook mijn social media kanalen en mijn website hebben een boost gekregen.

Bedankt Roanna en tot snel!

Aniek AB Beauty Care Amersfoort

You’re Ready?

Let’s have a Chat

IK KOM GRAAG MET JE IN CONTACT. VOOR VRAGEN EN/OF meer info: STUUR EEN BERICHT.

IK HELP JE GRAAG!

contact